marți, martie 04, 2008

Bascalavista, baby!

Bujie vrea sa plece in India. Cum o ajutam? Simplu: iti plac culorile? mai exact, fesurile colorate? Bujie iti face si il trimite. Dar nu sariti prea multi. Stiu ca va plac dar domnisoara ( "oricum io sunt cu licenta...kestii") e destul de aglomerata. E draguta si va face la toti, dar totusi nu o incurcati.

Si ca sa nu ziceti ca nu este posibil. Aveti si un exemplu de purtatori chair in Harlau (unde?(:|. judetul iasi, bah!): avem deosebita cat si onoare... Unde o sa gasiti doua mutre foarte cunoscute. Si.. da, incuiatilor din Harlau: 'Uite ce fes are aia/ala?' (:|... Stiu ca nu ati mai vazut. Stiu ca parem ca niste ciudatenii in fata voastra. Dar nu vedeti ca nu va bagam in seama? Ca nu ne pasa ce credeti voi. Daca nu aveti ce face altceva cu vietile voastre de cacat pe noi nu ne incurcati(uneori! (:| ). Noua chair ne place sa avem fani.

Pace! (Sfinte Sisoaie 8-|. hai razi adrule.:D).

"Si marmota croseta bascoase pe... Bascalavista, baby! "

Bascalavista
(e de pe blogul lu spirache)


Daca va uitati atenti la rubria NU STIU, NU-I CUNOSC am onoarea sa apar si eu cu nescarbitul meu blog. luc, mom! i`m on tv! exprima-te cum poti! :-"

7 comentarii:

  1. we're basca wearing freaks and proud of it :X
    si poza de pe blogul lui spirache e facute de mine :-"
    si..
    si...
    atat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha! basca wearing freaks! buji va pupaceste!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt Spirache despre care se tot vorbeste peste tot:->. Eu am descoperit-o pe bujie! Eu am inventat-o chiar!:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. da da... spiri:-@

    si noi o promovam pe domnisoara!:D:D

    and you is not a true basca wearing freaks.[-x
    tu porti doar acasa:))).lasule!>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  5. I'm not a basca wearing freak...asta pt ca nu am avut bani si pt propria mea basca. I-am luat doar lu G basca. Ca daca aveam si eu basca..... eram the freakest basca wearing:D:D...o purtam si iarna, si vara, si in somn, si in casa, cand nu ma vede nimeni:D:D. As fi purtat-o tot timpul, ca sa fiu sigur ca bujie ajunge in India:D Bujie te salutam!

    RăspundețiȘtergere
  6. am o veste pt voi! bujie never existed! it`s all in your head :))) acum trecand peste...mersi mult, sunteti niste draguti!

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |