miercuri, aprilie 09, 2008

'Nopti Prea Lungi'. Album semnat Nimeni Altu'

Am ascultat cu totii Nimeni Altu. Am ascultat tot ce am prins de la el. Am vizionat de zeci de ori filmuletzele de pe youtube. Iar acuma dupa mari asteptari a aparut un intreg album. Poate fi comandat la Magazinul HipHopKulture.ro. Fiecare piesa merita pusa pe replay!
Cumicu a scris intr-un mass primit in cursul zilei de azi: "Recomand un joint in timpul auditiei pt o mai mare zbarlire a parului pe maini si ceafa.Un material genial semnat de un om extraordinar." Ii dau dreptate, material genial, si cu asa album cu siguranta si om extraordinar.




TRACKLIST
Repari De Cacat cu Dj Faibo X
Fii Ai Bravilor Soldati cu Dj Dox
Simple Consecinte cu Jhivago si Dj Sonia
Inca O Poveste
Vreau Inapoi cu Dj Dox
Definitii Elementare cu Freakadadisk
Imparatii Neast cu Carbon si UFe
Legalizati Gandurile cu Subsemnatu si Dj Paul
Frunze Diferite cu Aforic , Dj Sonia si sek93
Pun Pariu
Asa Raman
Lautarul Din Beci
Inger Si Demon cu Dj Faibo X
Motivatii Disfunctionale cu Dj Undoo
Trecand Peste Toate cu Axes si Feliz
Supertras III
Vremuri Grele cu Ombladon


Inca o Povest/\ Inger si Demon

Vremuri grele /\Cu Dintii Cariati

Un comentariu:

  1. Respect si aprecieri la adresa artistului , pieselor , insa albumul asteapta sa fie cumparat in magazine sau comandat . Doar 400 dintre voi au Nopti prea lungi in original . Respect doar pentru acesti oameni minunati care sustin undergroundul. WWW.SOCIOPATRECORDS.RO . trimiteti asta mai departe tuturor celor care au albumul in calculator , ipod , odece , stick , poate vor intelege mesajul si urmatorul album N A' va fi lansat mult mai curand , pentru ca fiti siguri ca daca maine s-ar termina unitatile din NPL a doua zi Sociopat Records ar lansa urmatorul album Nimeni Altu' din colectie si fiti siguri ca va rupe norma ! Ce mai asteptati ? 1490 de unitati ramase pana la lansarea urmatorului album . Depinde numai de voi cand si toti spun ca ar dori cat mai curand ! Trimite asta in lista ta de messenger si zi-le sa trimita mai departe ca si cum vor inchide yahoo messengerul daca nu vor trimite , posteaza asta in toate forumurile posibile , transmite asta tuturor cunoscutilor interesati de muzica acestui artist , scrie asta cu markerul tau negru sau cu sprayul drag pe panourile electorale , da-le spam tuturor celor care au albumul la share , posteaza pe youtube si pe torenti , suna la otv si zi asta in direct , trimite mailuri si fi sigur ca mai sunt cateva sute de oameni care fac la fel . A inceput ! Implica-te daca te simti implicat in muzica . Respect tuturor celor care iau parte la promovarea acestui mesaj si dragoste celor care miros coperta acestui album !

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |