vineri, aprilie 04, 2008

Propuneti! (Legat de bacalaureat2008)

Cica primesc mail de pe bacalaureat2008.info.
Si aici gasesc scris:
"Zilele urmatoare vom avea o intalnire cu Domnul Ministru Cristian Adomnitei si vom incerca sa aflam mai multe despre examenul de bacalaureat.

Daca aveti intrebari care sa le puneti Domnului Ministru, va rugam sa le postati aici

si in limita timpului vom incerca sa aflam raspunsul." Propuneti!

Eu i-am vorbit frumos:
  1. Rotaru Lucian a zis: Intrebarea ta urmeaza sa fie verificata inainte de a aparea pe site!

    Eu propun sa-si printeze variantele propuse si sa si le bage in gentuta lui de serviciu. Daca nu este multumit sa incerce sa le si rezolve si sa care intregul arsenal in fiecare zi. Iar daca tot nu-si atinge placerile dorite. Te invitam sa ne asculti si pe noi sau daca nu sa faci un munte din toate foitele stranse mai sus si sa SARI IN CAP DE PE ELE. Daca ai gandi ca un MINISTRU care se gandeste la binele POPORULUI ti-ar trece prin cap ca zecile de elevi, care isi sparg creierii cu tampeniile de la matematica propuse de voi pentru nivelul mediu de trece a bacalaureatului, NU VOR MAI VOTA! Si stiu ca plangeti dupa voturi. Si lingeti multe usi pentru ele. Las ca vin si alegerile.
    aa… si sa nu credeti ca nu o sa fie PROTESTE. si MARSURI. M-am dus la olimpiada ca sa rezolv tampenii de astea. Pentru bac astept subiecte pe care poate sa le faca si cealalta jumatate de clasa.
    pace!
    fa si tu ceva bun pentru tineret! VIITORUL PATRIEI, cica! pff… va doare pe voi in cur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |