joi, mai 01, 2008

Revista Bum.bac pe sunetesubsol.net

Dupa ce am turnat la graba un text, dupa corectari de aur facute de Buji si Spiri (membri ai redactiei care erau online) am trimis lui RapX pentru un articol pe www.sunetesubsol.net. Nu dupa mult timp a aparut. Aveti link-ul aici:


www.sunetesubsol.net/v5/content/view/2377/1/


Multumim mult RapX si SSS pentru ajutor!
Pentru noi inseamna foarte mult aceasta aparitie a reviste pe site. Ne bucuram ca o sa facem si noi parte din ceva despre care merita scris un articol acolo.

*Cele doua fotografii care apar in articol sunt facute de Zuzu, prima poza, si de Alexa, a doua poza(si Zuzu si Alexa fac parte din redactia revistei Bum.bac). Aceste poze au fost alese azi de catre Lucian, Rzv si Spiri (tot ca mai sus, membri ai redactiei care erau on). Ne-a spus Rapx sa alegem o poza, noi am ajuns la trei poze: cea a lui Zuzu, cea a Alexei si una a lui Crs cu niste platane; in final am trimis primele doua propuse. Rzv zicea: "astea 2 sunt numai bune pt articol, exprima exact ce promoveaza revista: fotografia si muzica." (nu chiar in cuvintele astea, da nu mai caut arhiva)

3 comentarii:

  1. www.ahhg.bestweb.ro
    ati aparut si aici.as vrea ceva mai multe informatii(sunt de la ahhg), cine e reprezentantul revistei sa dea un add la romacatre

    PEACE!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://cretacolorata.abgt.ro/?m=200609

    check;)

    RăspundețiȘtergere
  3. http://ahhg.ro/interviuri/interviu-redactia-bumbac

    interviu cu voi , click pe link

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |