duminică, februarie 17, 2008

Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001)

Tagline:'One person can change your life forever.'

Să incerci să te exprimi prin film e greu. Vorbind de film la un nivel înalt. Dar cine zice ca nu putem să realizăm un filmuleţ cu webcam-ul, făcut scurt prin camera, sau cu un oarecare aparat făcut pe un deal ceva, al cărui sunet sau imagine sunt atât de proaste încât vizionarea în sine este un chin. Adică, vreau sa spun ca mi s-a intamplat sa vad de mii si mii de ori un filmuleţ care poate pentru alţii nu ar fi însemnat nimic dar mie îmi amintea de momente şi de persoane de neuitat. Şi nu vă cred dacă spuneţi ca nu vi s-a întâmplat. Vizionăm zilnic filmuleţe jalnice (din punctul de vedere al calitatii) pe diverse site-uri, si dăm 'replay' de multe ori doar pentru o anumită 'fază'.

Nu pun un astfel de filmuleţ (din motivul de mai sus), doar recomand un film (pe care eu încă nu l-am văzut! Şi totuşi îndrăznesc să-l recomand.), pun o poză cu desenul(sunt două într-o singură poză.Econimieee!) care m-a îndemnat să scriu articolul.


Un comentariu:

  1. dupa "Atonement" si "Jeux d'enfants", pe care le-am asemanat din prima clipa cu "Le fabuleux destin d'Amelie Poulain", am ajuns la concluzia ca nimeni si nimic nu poate intrece poveste ei .. iar restul sunt doar copii infidele ale filmului cu pricina .. cu toate ca aparent nu pare a exista nicio legatura, iar celelalte doua au fiecare in parte un mister de neelucidat .

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |