joi, martie 20, 2008

Concert Cumicu. la Iasi

"Duminica, 23 martie 2008, ora 21:00, in club Bartenders, IASI, concert: Cumicu, Kafu, Bufu, Cruxfader&Bono si Kryp.Batranu Records pe teren moldovenesc." -

http://forum.cumicu.ro/viewtopic.php?p=2102#2102




Cumicu - Lasa Coniacul Sa Curga



Am auzit de Cumicu recent. Mi-a trimis Loreta doua piese: Singura care conteaza si Iarasi luni. Mi-au placut. Am cautat albumul. L-am ascultat.

Culmea a fost ca in acelasi timp am trecut la Nichita Stanescu la scoala iar profa ne spunea ca are o poezie si un album In dulcele stil clasic. Eu am tresarit: i-am zis ca este un artist care are un album lansat in 2008 cu numele asta. Ea a intrebat ce fel de artist? Artist plastic? Eu am zis: "Nuuu". Iar aici a venit partea grea. Daca ziceam hip-hop nimeni nu baga de seama (il excludem pe Spirache.el imi zambea mereu si astepta sa ma intorc sa-i raspund la zambet). Toti vad doar injuraturile in hip-hop si desi toti injura mereu, ei se sperie cand aud asa ceva pe un CD. Oameni de cacat!

Nu mai stiu ce am zis. Oricum nu a auzit nimeni asa ca nu a contat. Nici profesoara nu cred ca retinut ce am zis despre artist. Cand am ajuns acasa am pus sa ascult albumul. Pe Intro Stanescu e "de acord cu aceasta selectie".


In dulcele stil clasic de Hip-Hop!
cumicu.ro(site oficial)
Cumicu (myspace)



"Si bag' la cap ca noi nu ne credem bastani.
N-avem averi, avem doar prieteni care suna
Sa ne spuna „griji de tine, ba te pup, noapte buna”.
(Cumicu)

Un comentariu:

  1. trebuia sa spui ceva mai sunt inca doi fani pe langa voi doi prin clasa,:)
    desi mie imi place mai mult Bolnav grav de la cumicu...
    as merge si eu la concert sa vad daca pot :-<

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |