marți, martie 04, 2008

ne casatorim si ne ingropam iubirea

"ea: Si ce ai facut cu toate lucrurile pe care ti le-am dat?
tot ea (dupa cateva minute): de ce raspunzi asa de greu?
el: le am...

Ei i s-a parut prea rece raspunsul. De asta a schimbat subiectul. El s-a gandit bine la raspunsul pe care l-a dat.Nu vroia sa o intristeze... Nu vroia sa-i spuna cat i-a fost de greu sa treaca peste ea. Sa uite tot ce a fost.

...;

Trecuse doua luni de cand ea nu a mai dat nici un semn, iar camera lui era inca plina 'de ea'. Orice lucrusor avea numele ei scris... si imprimat bine! Dar a gasit un prieten cu care a putut sa vorbeasca. Sa-i spuna totul. Prietenul l-a inteles. Si l-a ajutat sa se ridice din pat... sa treaca peste depresii... sa caute sa apuce un alt inceput.
Si totusi ce am facut cu lucrurile pe care mi le-ai dat?
...
Cum sa crezi ca le-am aruncat? Cum sa incerci sa te razbuni prin fapte indirecte cand nu stiai raspunsul?
Le-am pus in acea cutie din mansarda. M-ai tii minte cutia din mansarda? Era de lemn, avea un usor model sculptat pe toate partile, in afara de partea din jos. Le-am pus acolo. Am adunat totul acolo! Nu am aruncat nimic. Ceva vreme am incercat sa uit de acea cutie. Noul prieten m-a ajutat. M-a sustinut. Mi-a umplut timpul cu actiunile lui.(sau poate era o ea. Da! era o ea... dar noi erau doar prieteni... nu au putut sa fie mai mult).


Acuma a mai trecut ceva vreme. Tu esti fericita langa al tau. Eu sunt fericit langa prietenu meu(daca zic 'prietena mea' e prea mult zis... dar tinem mult unul la alutl si avem grija unul de altul. Si facem multe... unul pentru altul). Tu ai inceput sa-mi raspunzi la semne. Am inceput sa vorbim. Ne impacam foarte bine. Avem multe in comun. Din o simpla conversatie pe mess iti poti da seama ca ne-am iubit... Ocolim subiectul. Eu vreau sa-l ocolesc pentru ca nu vreau sa stii cat mi-a fost de greu. Tu il ocolesti... pentru ca... te intristeaza. Poate nu ai fi vrut sa fie gata.
Pot sa ma uit in cutie. vad un desen colorat. Ma amuza. Imi amintesc ca eram gelos ca mai facusei un desen si altcuiva si spuneai ca al lui e mai reusit... atunci credeam si eu acelasi lucru. Acuma sunt fericit ca pot sa ma uit la acel desen zambind si amintindu-mi toate acestea.
Am multe lucruri dragi noua in cutia noastra. Poti sa te uiti cand vrei in cutia ta... Dar nu o lua. Atat mi-a ramas din ce a fost.

Am prieteni care tin la mine. Si tu tii la mine. Si eu la tine...
Rzv tine la el.

.

Un alt prieten(e tot o ea.dar evit din acelasi motiv) imi vorbeste asa de frumos. Ne vorbim unul altuia frumos. Vorbim si filosofam. Vorbim de iubire, de orice.
eu: ne casatorim si ne ingropam iubirea. tu: da mai. o ingropam ca o comoara. si stam langa groapa si ne uitam in jos la ea. o pastram ca sa dam si la altii. eu: daa... zicem ce bine a fost. ce vremuri de pasiune. sa te pup? ea: neaa.. stf? eu: neaa... poate maine.
Folosim: iubire, iubitel, iUBI, tot felu de nume pe care nu le-am folosi daca ar fi ceva real. Mie imi place sa-i zic FLACARA VIETII MELE! E comic. E tot o prietena. E actrita.


...
zuzo; el o sa fie un hamster alb. Trebuie sa-l alegem impreuna. Cat de curand.(Aici, vorbesc cu o prietena)."

anonim

Un comentariu:

  1. e actrita.









    hai sa ne ingropam iubirea si sa nu o scoatem niciodata. ca e mai cu schepsis*.

    *sper ca nu ma intrebi ce inseamna schepsis :))

    Flacara ta, suzana [ /:) :))]

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |