sâmbătă, mai 10, 2008

O mica/mare pauza...

Dupa aparitia pe SuneteSubSol, dupa ce am vazut ca prinde bine ideea revistei in lumea hip-hop-ului romanesc si alte din astea luam o mica/mare pauza.

Recent, am fost contactati de AHHG care tinea un site foarte ingrijit cu ale hip-hop-ului (avem si un articol, scris de ei, despre revista noastra aici:
www.ahhg.bestweb.ro/stiri/revista-bumbac , momentan au site-ul suspendat, tocmai am aflat). Am vbit ceva si de un interviu, pentru care am adunat cam greu raspunsurile de la membrii redactiei (e si vina mea. la inceput eram implicat rau in toata faza asta cu interviu apoi am lasat-o cam moale). Am trimis acuma cateva minute un mail, in care am adaugat un document cu raspunsurile noastre la intrebarile propuse de ei. Am primit si un raspuns foarte repede. Momentan au mici probleme cu site-ul, dar in cateva zile o sa puteti sa cititi interviul la ei.

Am fost contactati si de
Tonik de la Obiektiv Music (aveti aici un blog si un site: www.obiektivmusic.blogspot.com si www.obiektivmusic.ro), in legatura cu un parteneriat. Normal ca am fost de acord si am luat in serios treaba, am schimbat si numere de telefon si tot. In vara cand incepem treaba ei ne vor trimite stiri despre artisti, chestii din astea. Suntem deschisi la astfel de colaborari, tot adaug eu peste tot.


4 comentarii:

  1. dar va "extindeti", nu gluma ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. usor usor...;;)

    o sa ajugem departe.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. fain, abia astept sa pun sinapsele la treaba pe cultura de bum.bac! cultura de bum.bac :O asta mi-a venit acu, suna bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. suna foarte bine:))), buji>:D<:*

    RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |