joi, iulie 17, 2008

Scurte momente de promovare a revistei BumBac din cadrul BiniFestului.



In cadrul celor doua zile o sa fie si scurte momente de promovare a Revista BumBac. O sa cuprinda chestii de genu: muzica ruleaza iar MC o sa zica chestii despre revista, un site, un vers, o sa fie pe ecran visuals cu poze si multe alte chestii. In ziua a doua Garaa si cu Borax o sa ne incante cu hip-hop vreo cateva ore si dupa ei Setsuna o sa faca trecerea inapoi la electronica cu stilul trip hop (cunoscut si ca Bristol sound sau Bristol acid rap)

Era vorba sa vina Cumicu cu DJ Twist si cu Bufu (Cluj) si posibil si cei de la Chyphax (Iasi) si cu Ceilalti (Suceava), dar am ajuns la concluzia ca renuntam la idee acuma, pentru ca avem putin timp pentru organizare, ne complicam si-i si incurcam pe organizatori. O sa facem in toamna ceva exclusiv revista BumBac! Acuma la fest o sa publicam un mini-numar ca sa avem ce rasfoi si ce sa impartim la lume pe acolo.

* Multumiri:
Bogdan - BT_BREAKS [Bt Breaks Society, Botosani], Iulia - SETSUNA [Iasi], Intarziatu- GAARA [Bt Breaks Society, Botosani], Razvan- MUHAHA [Bt Breaks Society, Botosani] si celorlalti care se ocupa cu organizarea.

Zet scrie pe drums.ro la sectiunea drums.ro Forum Index -> Romanian :

BiniFest
Editia a 2-a
1-2 august 2008
Ipotesti (Botosani)

-2 zile de dnb in padure
-free camping
-bar ieftin
-skate & bike contest
-paintball
and more to come
...

(...)



*Line-up and more on www.drums.ro



2 comentarii:

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |