vineri, septembrie 26, 2008

Etapa I (pentru concurs)

"Ce aveţi de făcut: comentaţi în cadrul acestui articol despre blogul vostru. Mai exact răspundeţi la întrebarile: De ce scrieţi pe blog? (ce motivatie aveti) si Ce trafic aveti? (estimativ. Este o intrebare optionala, nu conteaza in concurs dar e buna pentru statistici)."


In ianurie 2008 am deschis blogul Exprima-te daca vrei (cu tot felul de zicale de genu: Exprima-te cum poti, daca poti si tot asa). A prins destul de bine acest blog (pentru cei din jur). Dupa cateva luni, roditoare in idei, am schimbat denumirea blogului in Revista Bumbac. De atunci se cauta oameni interesati pentru realizarea unei reviste care se va ocupa cu muzica, literatura (contemporana - in special), fotografii si alte din astea.
In momentul de fata avem 4 administratori (mai mult sau mai putin implicati) ai acestui blog, iar ideile noastre bat la un nivel inalt. Motivul pentru care se tine acest blog este de a face cunoscut numele de BumBac. Publicam ce ne intereseaza si ce credem ca ar interesa pe cititorii viitoarei reviste BumBac.
Am ajuns cu una din idei pe hartie (cu un mini-numar de 8 pagini), prin august 2008. Am uploadat cele 8 pagini si ne-am bucurat de 5000 de view in prima luna.
Numarul 1 nu are o data de lansare stabilita, pentru ca inca se lucreaza la acesta. Stim doar ca o sa aiba in jur de 100 de pagini. Nu stim cate explemare. Nu stim nimic de genu asta (inca nu e stabilit!).
Revista vine din underground. Nu cautam sponsori care sa ne dirijeze activitatea. Vrem sa facem ce ne place. De asta si participam la concurs!

Pentru statistici(desi inca nu am devenit niste maniaci care stau toata ziua cu ochii pe trafic-ul blogului):

Data înscrierii: 24.08.2008
Record de vizitatori pe zi (26.08.2008): 74
Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 2,31

Vizitatori în ultimele 24 de ore: 42
Vizitatori în ultimele 7 zile: 231
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 1.039
Motorul de căutare cel mai folosit: Google
Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: www.blogger.com
Căutarea cea mai frecventă (7 zile): revista bumbac
Ziua din săptămână cea mai vizitată: Marţi
sursă: Trafic.ro


*Acest articol este pentru concursul lansat de cei de la PCnews.ro, Etapa I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |