vineri, octombrie 10, 2008

Prezentare Urbanvibe/Ra



***URBANVIBE!*** la Still On-Line Radio este o emisiune de arta si cultura urbana ce se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani si nu numai. La momentul actual este singura emisiune pe aceasta nisa “urban” din Romania care, introduce conceptul de emisiune “hybrid”.

Astfel aici puteti asculta muzica foarte variata ca stari, concepte si simtiri, dar care totusi ne aduna la un loc pe noi, tinerii de bun gust, pentru ca in final “urban” inseamna elitism, inseamna rafinament spiritual, libertate de expresie si dragoste pentru arta dincolo de praful “junglei de asfalt”.

Fie ca e DNB, breakbeat, goa, tripp-hop, hip-hop, raggae, jazz, funk, rock industrial, hardcore sau nu metall toata muzica asta in final se intalneste intr-un punct si are ceva de spus, e vorba pana la urma de cate o forma diferita pentru fiecare dintre noi la fel de diferit dar in principiu e vorba de mesaje asemanatoare!

De la classic la nou si de la nou la classic! UrbanVibe va aduce in fiecare saptamana muzica de la cele mai trippante acorduri de funk si jazz pana la cele mai electrizante beat-uri electronice!

In fiecare saptamana alaturi de Ra (la pupitru) si Socez (la platane) gazdele permanente ale emisiunii si 2 dintre membrii formatiilor iesene CHYPHAX (D.U.F. Dark Underground Fusion – muzica experimentala) si EFECTE SECUNDARE (Underground Rap) vor fi invitati dintre cei mai diversi ca preocupari si ca oameni: dj’z, mc’z, muzicieni, formatii, graphic & visual artists, poeti, promoteri e.t.c.

In fiecare saptamana vom aborda cate o tema de interes uman general sau despre arta si cultura sau despre amandoua de ce nu? pe care o vom dezbate impreuna cu invitatul emisiunii si ascultatorii pe messenger sau la telefon.

In fiecare saptamana vom avea interviuri cu invitatii sau mix-urile ori prestatiile lor live.

Si ca sa fie totul ca la carte adica “studenteste” avem si o rubrica de freestyle live (si ocazional beatbox cu Socez) in care vom vorbi tot felul de chestii interesante despre lume si viata in versuri si de ce nu chiar si in scratch-uri, intitulata “PASTILA STUDENTULUI!”

Acestea fiind zise va asteptam in fiecare vineri seara pe www.stillonline.ro incepand cu ora 22:00 la URBANVIBE locul unde se aduna toti “neispravitii galaxiei”.

URBANVIBE – Simte pulsul orasului!



RA:"Numele meu e Gabi, dar toti prietenii si in general toti cei care ma stiu imi spun Ra, am 22 de ani si sunt student in cadrul Universitatii Al. I. Cuza la Facultatea de Filosofie la sectia Comunicare Sociala si Relatii Publice. Sunt nativ al semnului zodiacal Scorpion.

Ma consider o persoana ambitioasa care se straduie intens sa reuseasca tot ceea ce isi propune.

Prietenii ma stiu drept un tip glumet dar in acelasi timp o persoana inclinata spre chestii spirituale.

Timp de aproape 10 ani (inca din copilarie) am cantat si inca mai cant hip-hop underground.

Sunt pasionat de arta si cultura in general, imi place muzica buna (de la clasica la jazz, de la jazz la muzica electronica, de la muzica electronica pana la rock).

Scriu tot felul de lucruri precum ar fi poezii, eseuri si proza de unde si pasiunea pentru radio intr-un final.

In ultimii ani am activat in cadrul nisei mele ca promoter de muzica hip-hop printre trupele care au ajuns pe aici la noi in Iasi cu ajutorul meu si al prietenilor se numara: Morometzii, Zale, Ad Litteram, Cedry2k, Aforic, Pacha Man, Cuvant, Cainele aka Soldat si acestia ar fi doar cativa dintre ei.

Am intrat de curand in echipa “Still” unde prezint alaturi de bunul meu prieten si coleg Socez emisiunea “UrbanVibe” o emisiune de muzica underground pentru toti ciudatii (sau nu) :D galaxiei…

Sunt pasionat de literatura, filosofie, psihologie, publicitate, marketing, inginerie de sunet, productie muzicala si publicitara si colectionez muzica.

Sunt un tip deschis, sociabil caut mereu prieteni noi si oameni interesanti cu care sa stau de vorba.

Daca vrei sa ma cunosti exact asa cum sunt asculta “UrbanVibe!” in fiecare Vineri seara incepand cu ora 22:00 si cu siguranta o sa asculti si a doua oara!

Dau cu pace si-am iesit ne auzim Vineri numai pe www.stillonline.ro "




Text trimis de RA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |