miercuri, aprilie 14, 2010

Repetiții (All rights reserved)- Colaj Foto - rzv.

click!

Ce înseamnă de fapt a recicla? A face din nou, a folosi din nou? Ce se întâmplă când artiștii se parafrazează între ei? Înseamnă furt? Datorită acestui fapt scade creativitatea fiecăruia? Ori dimpotivă, cheamă miraculosul, trezește lucrurile minunate care au dispărut, într-o măsură mai mare sau mai mică, odată cu artistul.
Repetiția poate deveni conceptul esențial al secolului XXI odată cu dezvoltarea din chimie, medicină, științe exacte și chiar și cele umaniste. Acestea toate participă la crearea unei identități actuale în artă și conturează noile direcții.
Repetiția este în tot și în toate: acțiuni, natură, obiecte. Iar toate acestea participă la crearea unui deja-vu universal? Ca exemplu concret că evoluția noastră nu constă într-un deja-vu continuu e exercițiul repetiției lui Don Quijote: aparent aceleași acțiuni care se tot repetă, însă de fiecare dată având ceva, oricât de mic, diferit, autentic. Iar de aici putem trage concluzia că diferența este cheia iar fără această autenticitate un obiect ar putea rămâne același, deci n-ar mai deveni o reprezentare a a lui.
Așadar repetiția este un concept de creativitate prin care filtrăm lumea actuală transformând-o într-o lume personalizată.

Text & Foto rzv.
All rights reserved, i hope.

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |