miercuri, august 27, 2008

Blogul lui Nasta."Mai mult MC"

Pe la mijlocul lunii august apare la indemana oricui Blogul lui Nasta, www.nastablog.ro. Ingrijit. Cu texte scrise ca pentru prieteni. Cu versuri. Cu piese la download! (sariti pe el ca merita) Cu multe altele.
Mi-a facut placere sa-l rasfoiesc. Pana acuma "Nasta" era doar un nume pentru mine. Avem cele trei mult prea ascultate piese ("Anotimpuri","Povestea unei pietre", "Vorbele unui mut" ) si cam atat. Nu stiam din ce an sunt (nici acu nu stiu, dar nu cred ca mai conteaza, dupa ce am aflat atatea despre el si dupa ce am aflat ca sunt primele). Nu stiam daca o sa urmeze album. Nu stiam ce se intampla cu Nasta. Ce a facut. Ce o sa faca.
Am aflat pe blog tot ce aveam nevoie. Se lucreza la album, “Scrierile unui nebun”. Nasta ne spune in finalul unui articol:"Nu vreau sa scriu prea multe despre album pana la aparitia acestuia, dar promit sa-ti placa cel putin o melodie.". O sa ne placa mai multe!
Mai cititi pe blog. Aveti acolo mai multe scrise chiar de poet.


Mai jos aveti la download (luate de pe blog) o piesa Nasta, doua colaborari cu O.N. si cu Qista si piesa preferata a artistului cantata de cei de la RapPace.

Nasta - Amintire fara rost {Download}
O.N. cu Nasta - Obosit psihic {Download}
Qishta cu Nasta - Nur {Download}
Arsenic - Evadare (cu Ioana) {Download}

Nasta Blog - scrierile unui nebun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |