marți, septembrie 23, 2008

Review - "Concert Raku, Undoo Si Gojira" (de oZAness)


"Festival de cultură urbană din Parcul Carol" a fost incheiat cu un concert susținut de Raku, Undo si Gojira.

eveniment:
concert raku, undoo, gojira

locatie:
bucuresti, parcul carol

detalii:
a fost frumos. nu cred ca am putut sa zic vreodata ca raku a avut un spectacol urat. da, spectacol, pentru ca el asta reuseste sa faca, intodeauna. sa atinga. bine, pe cei ce trebuie si pot fi atinsi.
undoo si gojira au facut diverse mixuri, bineinteles totul cu gust si pe placul tuturor. imbinarea, frumos aleasa. a unor melodii, au facut unele pupile sa se dilate.
raku a cantat si a facut chiar si putin beatbox impreuna cu gojira.
melodiile au fost majoritatea din cele vechi, diferite bucati din colaborariile cu artisti precum ctc, k-gula, bitza, cheloo, parazitii, foarte binevenite, cel putin din partea mea.
normal ca a cantat si din piesele semnate zale. chiar si bucata lui de strofa din piesa "shut'em up" de pe albumul "respect" din 2007 - la care au scos clip cu o saptamana in urma. tocmai pentru a LE inchide gura [noul videoclip "zale feat. pacha man - shut'em up" se gaseste pe www.zale.ro]
tin sa mentionez ca a atras atentia publicului de 2 ori sa nu mai filmeze, pentru ca totul ajunge pe youtube intr-o varianta foarte proasta si la o calitate extrem de mica. a promis in schimb ca vom gasi filmarea facuta de ei, gratuit si la o calitate buna in cel ma scurt timp.
cum publicul nostru prea iubit inca filma cu telefoanele, raku i-sa adraset unuia dintre ei ca exact asa cum se comporta el acum, adica citez: "de tot cacatul", asa se va comporta si el cand vor venii toti sa ii ceara autografe sau cine stie ce alte chestii.
multimea a inceput sa aplaude si sa chiuie, desi sincer nu cred ca era cazul sa faca asta, avand in vedere ca nu era un moment de caterinca.
totul a revenit la normal dupa, specificand ca afirmatile lui nu se refera la toti oamenii, ci numai la cei ce nu inteleg si nu stiu sa respecte.
pot spune ca per total a fost frumos. a stiut exact ce corzi sa atinga la cei ce trebuiau atinse.
nu vreau sa inchei inainte sa spun geniala teorie a lui gojira ca: "exista 2 tipuri de butoane. cele care se invart si cele care se apasa."

final:
rog/rugam a nu se uita de: www.happyfish.ro







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |