sâmbătă, decembrie 06, 2008

Albumul apare in 25.000 de exemplare



Primul album Nasta apare ca "Scrierile unui nebun"

De azi, 4 decembrie 2008, poti asculta(cumpara, de preferat) primul album al lui Nasta, Scrierile unui nebun.



Pornim de la...

"CD-ul costa 15 lei. Comenzile se vor onora in termen de doua saptamani, iar plata se va face prin ramburs. Apar piese reinregistrate precum “Vorbele unui mut”, “Anotimpuri” sau “Povestea unei pietre” cat si piese noi pe care urmeaza sa le asculti la radio sau TV. Albumul nu va fi pus la download si va putea fi achizitionat de pe www.nastablog.ro si www.tsapro.ro cat si de pe alte site-uri partenere. Auditie placuta!"
Alaturi de cateva sute(cred) de vizitatori , pe nastablog.ro am asteptat de ceva vreme , cam de cand a aparut blogul, acest album. S-au facut pe acel site/blog tot felu' de concursuri, apareau articole tot mai atractive, scrise ca intre prieteni, chiar de catre Nasta. Au fost concursuri. Premii. Sandaje. Pareri. De toate.
unu-mi zicea: "Notam, tot acolo, si comentam diferitele lucrari participante cu o rautate de care m-am cam speriat si pe mine (macar atata)".
Cum ziceam, tot felu' de chestii atractive de m-a facut omu' sa cred ca el acuma incepe sa lucreze la album. Era o intrebare: "cand ai vrea sa apara albumul?". un raspuns pe acolo a fost: "in iarna. sa-l dau cadou prieteni".
Dupa cateva luni...
http://nastablog.ro/wp-content/uploads/2008/12/nasta_front_cover.jpg


Inca nu am ascultat albumul. Il astept pe postas. Din cate am citit, vom regasi “Vorbele unui mut”, “Anotimpuri” si “Povestea unei pietre”, dar reinregistrate. Ne sunt arhicunoscute, din vechi timpuri, aceste piese ale lui Nasta.

unde ascult si eu“Vorbele unui mut”, “Anotimpuri” si “Povestea unei pietre”?
Noi, noile versiuni, le ascultam pe MySpace-ul artistului!




Cumpara albumul pe nastablog.ro sau pe www.tsapro.ro
Pret: 15 lei (+taxe postale)
15 melodii - "inregistrate, mixate, masterizate, uneori chiar scrise in studioul Tempesta" (Nastablog)


Acest articol apare si pe www.uzr.ro

6 comentarii:

păreri

Contact: redactiabumbac@yahoo.com
| Creative Commons License |